Contact

Waverley Gate, Edinburgh

Waverley Gate, Edinburgh

United Kingdom

Waverley Gate is a prestigious office complex occupying the shell of the former General Post Office building in the heart of Edinburgh. Retaining only the A-listed Italian Renaissance facade, the building was rebuilt from within between 2002-05 to provide 19,061 sq. m (205,170 sq. feet) of modern open-plan interior arranged over eight floors, above and below street level, with extensive roof gardens on three levels that provide panoramic views.

The 300FC was chosen for the installation. The original FC from Payne, the 300FC was designed for use with an 8w T5 Lamp.
Still favoured by some to provide a bigger viewing target for evacuees, the product is now LED remaining a firm favourite with many clients designing for larger spaces.

Applications

  • Commercial